De Stichting Nationale Onderwijsweek (NOW) viert ieder jaar in de eerste week van oktober de pracht en kracht van het onderwijs. Stichting Instituut voor Nationale Onderwijspromotie (INOP) reikt ieder jaar de Onderwijstoptalentprijs uit en iedere twee jaar de Nationale Onderwijsprijs. Deze activiteiten van Stichting INOP worden met ingang van 2019 voortgezet onder de Stichting Nationale Onderwijsweek.

De Stichting NOW ziet onderwijs als de motor voor leven, leren en werken. Daarom organiseert de stichting ieder jaar in de eerste week van oktober de Nationale Onderwijsweek. De stichting wil specifiek in die week het onderwijs een podium geven door mooie voorbeelden met het hele land te delen, dialoog te entameren, ontmoeting te organiseren en de in het onderwijs aanwezige kwaliteit te vieren.

Ieder jaar vieren we de kracht en pracht van het onderwijs in de eerste week van oktober. In die week valt tenslotte 5 oktober, de Internationale Dag van de Leraar. Een dag gemaakt voor het onderwijs. Samen breiden wij hem uit tot een week.

Duidelijke informatie over de Kinderopvang