Plaats nu ook jouw blog online

Heb je altijd al een blog willen plaatsen? Dat is mogelijk bij deze website.

Onderwerpen

De blog moet een link hebben met het onderwerp “kinderopvang” in de ruimste zin. Dus over werken in de kinderopvang, de cao kinderopvang, opvang van kinderen, opleiding om kinderen op te vangen tot ook de kinderopvangtoeslag of de vakbond/werkgeversorganisaties.

Publiek

Onze website heeft maandelijks al meer dan 22.500 unieke bezoekers, vaak met een link naar de kinderopvang.

Regels

Voordat je blog openbaar gepubliceerd wordt op onze website wordt deze door de redactie bekeken. Wij behouden ons alle rechten voor om je blog te weigeren of aanpassingen te maken. Dit doen we liever niet, zeker niet als je de normale fatsoen- en privacyregels in acht neemt.

Bedrijven en organisaties

Mag je als bedrijf / organisatie ook een blog plaatsen ? Ja hoor, als jouw bedrijf /organisatie iets wil vertellen over de activiteiten mag dat zeker. Het moet wel duidelijk zijn dat je het bericht plaatst als bedrijf en je het niet hebt over “de beste”, “beter dan” etc. Puur promoten mag dus niet, je organisatie voorstellen weer wel.

Mening / Opinie

Mag je blog een mening verkondigen ? Natuurlijk, daarvoor is het ook een blog. Zolang het voldoet aan onze regels en respectvol wordt omgegaan met de mening van anderen.

Privacy

Respecteer de privacy van anderen. Jouw profielnaam (en eventueel organisatienaam) is zichtbaar op de website.

Vacatures

Mag je vacatures plaatsen ? Nou nee, dat dus niet. Deze kan je gewoon gratis en onbeperkt plaatsen op de vacaturebank voor de kinderopvang, dan zijn ze ook zichtbaar op onze website.

Foto

Je mag een foto plaatsen bij je blog. Je dient wel in het bezit te zijn van de rechten van de foto.

Linken

Je mag een link plaatsen naar jouw website, o.a. in je profiel maar ook in je blog, maar we zijn geen linkplatform.

Kosten

Nope, er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Verantwoordelijkheid

Werkenbijkinderopvang.nl is niet verantwoordelijkheid voor de inhoud van jouw blog, of van de inhoud van de website die in je blog is gelinkt.

Registreer nu jouw account.

Duidelijke informatie over de Kinderopvang