VTOI-NVTK

De Vereniging voor Toezichtshouders voor Onderwijs en Kinderopvang VTOI-NVTK is hét platform dat alle toezichthouders uit de sectoren kinderopvang en onderwijs bij elkaar brengt. Zij geven het toezichthouderschap een stem en maken ons hard voor de continuïteit en kwaliteit van de ontwikkeling van iedereen!

Toezicht houden is mensenwerk. We hebben mannen en vrouwen nodig die durven bij te sturen, of die juist koers blijven varen bij zwaar weer. Die rol is niet voor iedereen weggelegd en is zeker niet vrijblijvend. Het vereist initiatief en een groot gevoel van verantwoordelijkheid: Je kunt het er niet zomaar bij doen.

Een goede toezichthouder is allereerst dienstbaar, maar toont lef op de juiste momenten. En als je dat goed doet, ontstaat de juiste verbinding tussen kinderopvang, onderwijs en maatschappij. Dit is waar we voor staan en gaan! VTOI-NVTK laat dit zien in de missie en visie. Zij vormen samen het inhoudelijke fundament voor de kernwaarden van de vereniging. De missie, visie en kernwaarden zijn praktisch vertaald in het Verenigingsconvenant waar onze leden zich actief aan verbinden.

Meer informatie over VTOI-NVTK is te vinden op hun website.

[adrotate group=”5″]