KOVnet

KOVnet

Onze online software is specifiek gemaakt voor het administreren en managen van kleine, grote, en zeer grote bedrijven in de kinderopvang.
Er is eenvoudig mee te werken en het biedt een totaaloplossing voor uw contracten, planning, facturatie, debiteurenbeheer, maar ook een ouderapp, urenpotje en nog veel meer.

De software van KOVnet is zo gemaakt dat iedereen die weleens op het Internet surft hiermee overweg kan. U logt in met uw e-mailadres en eigen wachtwoord waarmee u in uw account komt. Alle gebruikers binnen uw organisatie kunnen een persoonlijke inlog krijgen met benodigde rechten die u per gebruiker bepaald.

Ook ouders kunnen digitaal contracten ondertekenen, online extra opvang aanvragen en vakantie of wijzigingen doorgeven. Door gebruik van tablets op de groep(-en) hebben ook uw leidsters direct actueel inzicht en kunnen zij o.a. bijzonderheden per kind inzien en haal- en brengtijden registreren zonder van de groep weg te hoeven.

Belangrijke managementinformatie zoals bezettingspercentages, omzetten en prognoses worden in overzichtelijke (jaar-)rapportages gezet. Gegevens zoals jaaroverzichten en KOI exports voor de belastingdienst verstuurd u met één druk op de knop.

Ontstaan uit de gedachte dat software een echt eenvoudig hulpmiddel moet zijn, met een heldere en betaalbare prijsstelling en een uitstekende service zonder extra kosten, werkt KOVnet precies zoals wij dat zelf zouden willen: helder en eenvoudig in gebruik. En als er dan een keer vragen zijn, staat een servicedesk kosteloos klaar (telefonisch tijdens kantooruren en via de e-mail ook ’s avonds en in het weekend).

KOVnet staat dicht bij zijn klanten en blijft altijd in gesprek om aan de wensen en behoeften van de markt te kunnen voldoen. Daarom wordt onze online software continu geoptimaliseerd. Dankzij internet zijn optimalisaties in het programma direct zichtbaar, updates zijn niet nodig.

Naast extra functies in de software zijn koppelingen met diverse boekhoudprogramma’s mogelijk. Verder is er een koppeling met het online personeelsplanning programma van Dyflexis of van Tactiplan.

Nieuwsgierig? Wij komen vrijblijvend en kosteloos bij u langs voor een demonstratie. Neem contact met ons op, ook voor het bespreken van overstapservice.

Meer informatie:

[adrotate group=”5″]

Wilt u ook een vermelding van uw organisatie op onze website ? Of is de informatie over de organisatie onvolledig ? Stuur gerust een bericht naar ons met informatie over uw organisatie, dan passen wij dat (kosteloos) aan.