Wens CAO Kinderopvang

Ben jij werkzaam als pedagogisch medewerker in de kinderopvang ? Doe dan mee met het landelijke tevredenheidsonderzoek.

De laatste 10-15 jaar heeft de branche vele wijzigingen ondergaan. Invoeren van hogere opleidingseisen, taaleis, VVE, wijziging BKR maar ook pieken en dalen als gevolg van de economie of door wijzigingen in de kinderopvangtoeslag.

Momenteel is er ook een tekort aan arbeidskrachten in de kinderopvang, met een vacaturegraad van zo’n 48 vacatures op 1.000 banen. Ter vergelijking : in onderwijs ligt dat “maar” op 14 vacatures op de 1.000 banen. Kan dit opgelost worden door de huidige medewerkers meer te laten werken (zoals de Staatssecretaris denkt).

Door mee te doen aan het onderzoek help je een beeld te vormen van de mening van pedagogische medewerkers in Nederland. En een beeld te vormen hoe de waardering van ouders en leidinggevenden wordt ervaren.

Vraag je ook aan je collega’s om deel te nemen ? Deel dan dit bericht.


UPDATE : WIJ ZIJN BEZIG DE RESULTATEN VAN HET TEVREDENHEIDSONDERZOEK PEDAGOGISCH MEDEWERKERS TE VERWERKEN

Regels

In het onderzoek (32 vragen) worden geen persoonlijke gegevens als naam, werkgever of adres gevraagd. Per IP-adres kan één keer aan het onderzoek worden meegedaan. Er zijn geen vragen die verplicht ingevuld moeten worden, maar volledig invullen geeft een beter beeld. Doelgroep is personen die voldoen aan de opleidingseisen als pedagogisch medewerker. De uitkomsten van het onderzoek worden op deze website gedeeld.

Volgt u ons al op Facebook ?

[TheChamp-FB-Comments num_posts=”10″]