WerkenbijKinderopvang

De website WerkenbijKinderopvang.nl is sterk gegroeid, met maandelijks tussen de 20.000 en 35.000 unieke bezoekers. Bezoekers zoals u die op zoek zijn naar informatie over de CAO Kinderopvang, salarissen, vakantierechten en de kinderopvangtoeslag of hoe om te gaan met de coronamaatregelen in de kinderopvang of bij basisscholen.

Of voor het lezen van kritische of interessante of leuke blogs / opinie voor en over het werken bij kinderopvang.

Om te zorgen dat al deze bezoekers optimaal gebruik kunnen maken van de website is deze afgelopen week aangepast. Zo zijn er maatregelen genomen waardoor de website sneller zal laden op o.a. uw telefoon, tablet en natuurlijk ook uw computer of laptop.

Ook is het nu mogelijk om een push-notificatie te ontvangen wanneer er een nieuw artikel is geplaatst. Handig toch ?

Onze website snel toevoegen aan uw homescreen op uw mobiel of tablet? Dat is nu ook mogelijk gemaakt. Hierdoor kunt u altijd snel met 1 klik naar de website gaan.

Volgt u ons al op Facebook ?

[TheChamp-FB-Comments num_posts=”10″]