percentage

Op vraag wat de grootste wens is voor de onderhandelingen cao kinderopvang gaf circa 51 % vooral loonsverhoging/eindejaarsuitkering op. Dit is voor zon 23 % van de respondenten ook de belangrijkste reden om van baan te veranderen.

Door velen (circa 42 %) wordt toch ook de wens voor een vermindering in de werkdruk opgegeven, onder andere door lagere BKR, kortere werkdagen, minder administratieve taken. Als reden om van baan te veranderen geeft slecht 11 % dit op.  

Dit terwijl 15 % meer doorgroeimogelijkheden opgeeft om van baan te veranderen, terwijl doorgroeimogelijkheden meestal ook meer werkdruk oplevert.

Wat is voor de jou de belangrijkste wens die je graag terugziet in de cao Kinderopvang? Dat kan je op deze pagina aangeven.

[poll id=”21″]

[TheChamp-FB-Comments num_posts=”10″]