Op zoek naar cijfers over Werken bij Kinderopvang ? Dan bent u op de juiste plek terecht gekomen. Bent u nog niet bekend met ons ? Dan zullen we iets meer over ons vertellen.

Werken bij Kinderopvang

Op onze website treft u informatie aan over de kinderopvang, of beter gezegd : de opvang van kinderen. Er zijn meerdere branches actief met het opvangen van kinderen, zoals de branches kinderopvang, maar ook jeugdzorg, sociaal werk en primair onderwijs of de oudste vorm van kinderopvang : oppassen.  

Wij plaatsen informatie over de cao, salarissen, regelgeving en bijvoorbeeld de kinderopvangtoeslag. Met een duidelijke uitleg voor onze bezoekers. Maar ook nieuws, blogs & opinie over onderwerpen die spelen in de branche, zoals actueel de coronacrisis. En we doen onderzoeken, via polls, quizzen of een andere vorm. Allemaal met doel om deze info duidelijk en openbaar te maken.

Vindbaarheid bij Google

Belangrijk voor een website is de vindbaarheid. Nu worden wij wel goed gevonden via de zoekmachines. In de laatste 6 maanden werden links van Werken bij Kinderopvang zo’n 743.000 keer vertoond bij Google, waarvan 119.000 bezoekers besloten om op een link te klikken, oftewel een CTR (Click Through Rate of doorklikratio) van 16%. Ook heeft de pagina een gemiddelde positie van 10,4.

Zo zijn er nu zo’n 865 zoekwoorden/ frases die bij Google een positie hebben tussen de 1e en de 10e positie (dus op de 1e pagina met organische zoekresultaten van Google).

Bezoekers

In de laatste 6 maanden (vanaf eind oktober) bezochten minimaal 23.000 en maximaal  circa 35.000 (unieke) bezoekers per maand onze website. Via zoekmachines (Google, Bing, Yahoo en DuckDuckgo) en via onze sociale mediaprofielen (Facebook, Twitter e.d.) en als direct verkeer.

Deelnemen

U kunt ook als organisatie/bedrijf deelnamen aan onze website. Zo hebben deze de mogelijkheid om (gratis) een pagina te laten plaatsen met informatie over hun organisatie. Zoals :

Als u ons de informatie toestuurt dan plaatsen wij deze op onze website, uiteraard als deze voldoet aan onze voorwaarden.

Dit bevordert de vindbaarheid van uw organisatie en van uw website,

Blog / opinie

U heeft ook de mogelijkheid een blog te plaatsen met uw opinie, standpunt of gewoon een leuk verhaal. Dit kan op persoonlijke titel, als belangenbehartiger of als organisatie. Ook hier zijn geen kosten aan verbonden. Registreer gelijk uw account. Er zijn wel enkele regels waar u aan moet voldoen.

Volgt u ons al op Facebook ?

[TheChamp-FB-Comments num_posts=”10″]