Werkenbijkinderopvang
percentage

Salarisschalen CAO Kinderopvang 2020

Op onze website plaatsen wij informatie over de cao kinderopvang 2020, zoals over de salarissen, opleidingen, regelingen, de volledige tekst en veel meer. Wij zijn daarbij vaak ook benieuwd naar jullie mening, testen de kennis over de cao en andere zaken en geven informatie over de praktische werking van wet- en regelgeving die belangrijk is voor veel werknemers (of werkgevers).

Wij ontvangen ook regelmatig vragen. Daarom hebben wij een Facebook-groep opgezet voor en over de CAO Kinderopvang. Heb jij vragen ? Of heb jij ook antwoorden ? Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen over de cao ? Wordt dan lid van deze groep.

Op zoek naar de nieuwe salarissen van de CAO Kinderopvang 2020 ? Bekijk ze hier :

Lees ook : Je krijgt bijna 4 % meer nettoloon per 1 juli 2020

Volgt u ons al op Facebook ?