Braspa Professional

Braspa Professional: uw ideale partner in one-stop-shoppen
Braspa is voor kinderdagverblijven, voor- en naschoolse opvang en peuterspeelzalen een toonaangevende en betrouwbare totaalleverancier. Of het nu gaat om de (verse) boodschappen, luiers, verzorgings- en huishoudelijke artikelen of schoonmaakmiddelen en kantoorartikelen, u vindt alles in één bestelsite.

Meerwaarde en partnerschap
Wij gaan voor een lange termijn partnerschap, zijn flexibel en houden ervan om snel en oplossingsgericht te schakelen. Een samenwerking tussen klanten en leverancier die gebaseerd is op kostenbesparing en continuïteit. Daarnaast biedt de samenwerking die we met Pampers en Nutricia hebben ons de mogelijkheid u toegevoegde waarde te bieden. Dit vertaalt zich in een scherpe prijsstelling, begeleiding op het gebied van luiergebruik, samenstellen van het voedingsbeleid en zelfs marketingondersteuning voor uw medewerkers of klanten.

Braspa’s vers concept
Braspa heeft een uniek vers concept ontwikkeld waarmee de volgende kernwaarden kunnen worden gewaarborgd:

  • Lange THT-data (zuivel >7 dagen)
  • 100% complete (vers) uitlevering
  • HACCP gecontroleerd transport

BEWUSTE VOEDING

Braspa biedt een totaalpakket aan (gezonde) voeding. Wij zijn in het bezit van het SKAL-certificaat, waardoor wij gecertificeerd zijn om biologische producten op te slaan en te leveren. Op de Braspa website vindt u een keur aan halal en vegetarische producten in verschillende kwaliteits- en prijsklassen.

Dieet en allergieproducten
Een uitgebreide range lactosevrije producten zit standaard in ons assortiment. Deze artikelen zijn in kleine hoeveelheden bestelbaar. Voor kinderen met een koemelkallergie zijn kleine verpakkingen soja en geitenmelk verkrijgbaar. In het overige totale assortiment zijn extra magere en suikervrije artikelen opgenomen.

Ontzorgen en maatwerk
Wij ontzorgen uw locatie door het leveren van maatwerk in uw wensen. Maakt u gebruik van een eigen inkoopsysteem? Geen probleem, wij maken graag een integratie met uw systeem om dit soepel te laten verlopen. Of we maken voor uw organisatie een afgebakende bestellijst zodat uw voedingsbeleid en afspraken geborgd zijn.

Meer informatie:


Ook uw organisatie op (gratis) onze website ? Stuur gerust een bericht naar ons met informatie over uw organisatie.